Vedlikeholds- og vedlikeholdsperiode for skjæresugemaskiner

2021-06-30

Planlegging og forhåndsreparasjon av kutter sugeaggregat kan ikke bare forhindre ulykken, men også spare vedlikeholdstid, noe som bidrar til å forbedre utnyttelsesgraden og økonomisk fordel for mudderet. Imidlertid er dens overlegenhet nært knyttet til det faktiske valget av reparasjon. Det tradisjonelle prinsippet er å ta effektiv brukstid for mudrer som indeks. Når mudringsmaskineriet når den angitte levetiden, er det for å utføre forebyggende vedlikehold. Derfor er det det første problemet å bestemme reparasjonssyklusen.

 

1. Types av reparasjonsarbeid

 

I henhold til levetiden, reparasjonsarbeidsbelastningen og byggeperioden til mudderutstyr, er reparasjonen tradisjonelt delt inn i tre kategorier: mindre reparasjon, middels reparasjon og overhaling.

 

(1) Mindre reparasjon

 

Mindre reparasjon av muddermaskiner og utstyr er det første trinnet fra vedlikehold til reparasjon. I henhold til utstyrsfeilregistrene som ble funnet under rutinemessig vedlikehold, lages en mindre reparasjonsplan for noen problemer som ikke kan løses under overføring av skift. Reparasjonsartikler inkluderer feil som kan repareres innen den planlagte tiden for mindre reparasjon, utskifting av deler, smørefett, justering av klaring osv., Og noen mer komplekse inspeksjonsartikler skal inkluderes. Mindre reparasjoner er hyppige. For den mindre reparasjonstiden i hver måned kan den brukes fleksibelt, og grensen er ikke mer enn den opprinnelige mindre reparasjonsplanen. For eksempel er den planlagte mindre reparasjonen tre ganger i måneden, og den totale reparasjonstiden er 32H. For eksempel, hvis den mindre reparasjonen er planlagt to ganger hver gang i løpet av en måned og en i 16 timer, er den totale reparasjonstiden ikke mer enn 32 timer, men i 16 timer mindre reparasjon kan noen vanskelige og tidkrevende reparasjonsartikler håndteres. Dette er tilfellet Ordningen med fortjeneste. Fordi den planlagte tiden for mindre reparasjon er kort, er mindre reparasjon bare et middel for å opprettholde enkel reproduksjon. Kostnadene for mindre reparasjoner skal inkluderes i produksjonskostnaden for inneværende måned av produksjonskostnaden.

 

(2) Middels reparasjon

 

Fordi tiden for mindre reparasjoner av muddermaskiner og utstyr er kort og noen mangler og skjulte farer ved mudderutstyr som trenger lang tid å håndtere, er det umulig å løse dem i mindre reparasjonstid, men det kan ikke dras til neste overhaling for å løse, så det er nødvendig å ordne en eller flere mellomreparasjoner mellom de to overhalingene. Medium reparasjonsserie er stort, og det er mange prosjekter, som generelt er reparative reparasjoner.

 

(3) Overhaling

 

Etter lang tids bruk er noen viktige deler (som fundamentet til hovedutstyret, kranbanen, hovedmotoren, masovnsskallet osv.) Skadet og kan ikke repareres på kort tid, så lang tid av stenging må være ordnet for reparasjon. Slik reparasjon kalles større reparasjon. I henhold til erfaringene med produksjonspraksis og relevante statistiske data kan overhalingsperioden for noe hovedproduksjonsutstyr under normale forhold estimeres. Overhalingsperioden avhenger av vedlikeholdskvaliteten på mudderutstyr. De viktigste problemene er: det ene er å bruke utstyret i samsvar med regelverket, og ikke å bruke utstyret overbelastning; den andre er å sikre kvaliteten på overhalingskonstruksjon.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy