Hva brukes mudring til?

2022-08-02

Mudringrefererer til bruken avmudderskipeller annet utstyr og manuell undervannsgraving, jord- og steinarbeider for utvidelse og utdyping av vannområder. Designspenningsdiagrammet for mudringsgravene endrer den indre strukturen til vannstrømmen ved å endre den geometriske grensen til elveløpet, slik at den nydannede vannføringsstruktur kan ikke bare sørge for at sedimentet ikke lenger vil bli avsatt i kanalen (i hvert fall før neste flomsesong), og den kan transportere sedimentet som kommer inn i grøfta til det nedre dype trauet for å opprettholde stabiliteten til kanalen.

Prosjektering av utgraving og behandling av bunnslam, sand og stein i vannveier eller havnevann i henhold til spesifisert omfang og dybde. Mudring er et av hovedmidlene for å utvikle, forbedre og vedlikeholde vannveier og havnevann.


Dredger


Med den kraftige utviklingen av mudringsmarkedet og den raske utviklingen av vitenskap og teknologi, for å møte byggekravene til forskjellige prosjekter, ulike skipsfartselskaperhar utviklet ulike typer mudringsskip og tatt dem i bruk. De mer vanlige mudringsskipene innen ingeniørfag kan deles inn i mekaniske og Det finnes to typer hydraulikk.Mekaniske mudringsskip bruker hovedsakelig gravemaskiner for undervannsgraving, og bruker selve maskinene til vertikalløfting for å oppnå formålet med mudring, i hovedsak inkludert grabbmuddere,bøttemudderverkog kjedebøttemuddere;Hydrauliske mudderverk bruker mekanisk rotasjon for å kutte jordlaget under vann, blande sedimentet med vann for å danne en viss konsentrasjon av slam, og transportere det i land gjennom slamrørledningen, inkludert sugemuddere,kuttersuger og river Sugesuger o.l.


Dredger

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy